Sommerseminar 2018

Malet af Nanny Eyber

Program for sommerseminar lørdag d. 25. august.

Kl. 11: velkomst, kanalisering af budskaber og meditation fra ENHEDEN ved Sophia 

Herkommer en lille lydoptagelse fra indledningen til dagen med meget fine healingsenergier.

https://www.youtube.com/watch?v=yn9zKTHagII&feature=share 

Kl. ca. 12: frokost - medbring selv din frokost. Der serveres kaffe/the og vand.

           - Socialt samvær, ideudveksling, evt. kan vi spadsere på Fælleden.

kl. 14.30: Meditative cirkeldanse v. Andrea Forman. Er beskrevet senere i teksten. Efter ca, 1 time er der kaffe/ the pause med lidt frugt og sødt til.

 Kl. ca. 18 : Aftensmad, veganske salater (fra Green Corner) og flute. Pris 75 kr. der betales ved ankomst. 

Kl. 20:  Healingskoncert med musik for krystallyre og healende hjertesang ved Maia Trayhorn. Kaffe/thepause efter ca. 1 time.           

 

Da der ikke er nogle tilrejsende, koncentrerer vi det hele på 1 dag. Tilmeldingsfristen er udløbet. men du kan kontakte Sophia på tlf. 24 65 60 84, hvis du gerne vil deltage.

Sommerseminar 2018

malet af Nanny Eyber

Sommerseminar 2018

fredag d. 24/8 - søndag d. 26/8 2018 i Multihuset, Arenavej 1 - 4300 Holbæk

Pris: frivillig betaling til foreningen og de enkelte aktører. Men beregn udgifter til mad.

Tilmelding: Man kan deltage i enkelte indslag eller man kan være med til det hele. Men lad os høre hvad du vil være med til. 

Overnatning: Desværre kan vi ikke reservere overnatning i Multihuset eller shelterne. Men kontakt os i bestyrelsen, så fremt du vil have hjælp til overnatning, så finder vi en god løsning. 

Tilmeldingsfrist: senest 17/8 til sophia, tlf. 24 65 60 84 eller sophiakristinan@gmail.com

Program:

Fredag d. 24/8 kl. 20  med kaffebord, the og lidt til ganen. 

Velkomst ved ENHEDEN, kanaliseret af Sophia. Præsentation af bestyrelsen og de fremmødte. Drøftelse af samarbejdsmuligheder mm.

Lørdag d. 25/8 kl.10 

Efter aftale kan en af os tage morgenbrød med til en kop kaffe. 

Meditation og kanalisering ved ENHEDEN kanaliseret af Sophia. Ideudveksling med bestyrelsen og lokalgrupperne. 

Ved 12-tiden spiser vi frokost som den enkelte selv sørger for, med mindre vi aftaler noget andet, f.eks. at nogen vil arrangere fælles frokost. 

 Lørdag kl. 14.30 

Sacred dances - Meditative cirkeldanse v. Andrea Forman 

Mennesker har danset cirkeldanse i umindelige tider. At mødes i en cirkel med hinanden i hænderne i en meditativ dansestund forbinder os med hinandens hjerter men også i høj grad med os selv og noget større. Tiden forsvinder og man er blot i nuet. Med de simple dansetrin får også tankerne en hvilepause og vi, sjælen og det indre liv får mulighed for bare at være. Dette er en simpel og samtidig meget healende og belivende oplevelse som fylder os med stor fred i krop og sjæl. Vi danser en times tid, har en kaffe/thepause, og danser så igen en lille time. Det er i 2. del, at danseflowet og fordybelsen for alvor træder i kraft. 

Jeg, Andrea, er danseleder og har i de sidste 7 år med stor passion og glæde ledt dansegrupper flere steder i Odsherred, Holbæk og Kalundborg. For mere info om dansene og deres historie, se min side www.andrealumo.dk 

Lørdag kl. 18

Middag med individuelle bestillinger af mad udefra. Vegetarmad er muligt. Ved særlige ønsker, kontakt Lizie tlf. 25 11 71 00. Lizie henter maden. 

 

malet af Nanny Eyber

Lørdag kl. 20

Healingskoncert med musik for krystal lyre, syngeskål og helende hjertesang v. lyssanger Maia Trayhorn  Der er indlagt kaffe/thepause.

Magiske Krystalklange

Dette er healing på et meget dybt plan. Krystal lyren er et helt unikt instrument. Dens vidunderligt smukke og langtidsklingende toner hensætter tilhøreren i en tilstand af dyb fred og lyksalighed. Det virker, som om alle former for "urenheder" fortones bort i mødet med renheden i disse krystalliske klange. Healingen er dyb og kraftfuld i al sin transformerende blidhed og skønhed.

Den første krystal lyre kom i handelen i 2012. Det er, som om tiden først skulle være moden til at modtage disse højtvibrerende klange. Den universelle stemning på 432 Hz bringer os tilbage til en oprindelig værenstilstand blottet for stress og uharmoni og bringer os  i samklang med selve jordens puls,

Der benyttes endvidere krystal syngeskål i den samme universelle stemning samt intuitive og helende sangtoner.

Sangen vil væve sig ind og ud imellem de krystalliske toner fra instrumenterne, snart fortællende en historie, som taler til lytteren på det ubevidste plan, snart som ren hjertehelende sang som en kommunikation fra hjerte til hjerte. Ved at bringe sangen i frekvens med krystaltonerne forstærkes den helende effekt.

Jeg, Maia, er uddannet operasanger fra det kgl.  Musikkonservatorium samt healer og psykospirituel stemme-, åndedræt- og kropsterapeut. Jeg kalder mig selv for lyssanger (en syngende lysarbejder) og har opstartet Lyssanger Akademiet, som tilbyder, kurser, koncerter, sessions mv, hvor sang benyttes som et bevidst redskab til at opløfte og sprede lys- og hjerteenergi. www.lyssanger.dk 

Søndag kl. 10

Kaffebord med rundstykker. 

Kanlisering - healing - udveksling - spørgsmål/svar - hvorfor Hjertets Visdom og hvorfor en forening? Afslutning, når vi er færdige

Vi glæder os til at se Jer.

 

Sophia Kristina Nielsen, formand, Enghaven 9, 4520 Svinninge tlf.24656084

Mail: sophiakristinan@gmail.com

 

Lisbeth Nielsen, kasserer, tlf. 23805034  Mail: lisbeth13@autlook.dk

 

Lizie Andersen, sekretær, tlf. 25117100  Mail: lizie1104@jubii.dk - Læs mere under lokal gruppe Nykøbing.